Alcatel Idol X+ използва едновременно 8 ядра

Alcatel Idol X+ има 5-инчов Full HD екран и осемядрен процесор MediaTek MT6592

Alcatel Idol X+ има 5-инчов Full HD екран и осемядрен процесор MediaTek MT6592

Китайският производител TCL, който продава смартфони с марката Alcatel на световния пазар, планира да пусне в края на декември нов модел от висок клас, наречен Idol X+.

От изтеклата снимки в сайта GSMInsider.com и информация в други иннтернет ресурси може да се предполага, че устройството ще бъде придружено от смарт часовник, но все още няма официално потвърждение от производителя.

Смартфонът разполага с 13-мегаписелова камера на задната страна

Смартфонът разполага с 13-мегаписелова камера на задната страна

Alcatel Idol X+ идва с 5-инчов Full HD екран и осемядрен процесор MediaTek MT6592 с тактова честота 1,7 GHz. Мобилният CPU, обявен официално преди няколко седмици, е първият, който може да ползва едновременно всички 8 ядра.

Смартфонът включва 2GB памет RAM, както и 16GB вградена флаш памет. Налични са също 13-мегаписелова камера и стандартен набор от възможности за комуникация, вкл. Bluetooth и Wi-Fi.

Очаква се устройството да излезе на пазара на 26 декември с най-нова версия на операционната система Android. Притежателите на Alcatel Idol X+ ще могат да ползват две SIM карти със смартфона. Цената на модела все още не е обявени от TCL.

Коментари по темата: „Alcatel Idol X+ използва едновременно 8 ядра”

добавете коментар...

  1. user

    дОбри, а не дУбри, сори

  2. user

    Дано е с по-дубри резултати от стария..Имам Alcatel Idle One touch 6030X..
    AnTuTu result- 7000….

Коментар