АБВ Поща с повече пространство и антивирус

Популярната българска уеб услуга АБВ Поща предложи няколко подобрения от началото на новата година. Потребителите получават безплатно 4 GB пространство. Добавени са също анти-вирусна защита ESET NOD32 и ново излъчване”, съобщиха от Нет Инфо.БГ.

Увеличеното пространство се разпределя между Поща и Чекмедже, съответно по 3GB и 1GB. Така АБВ потребителите ще могат да съхраняват повече кореспонденция и ще имат онлайн достъп до повече файлове в Чекмедже.

За новата антивирусната защита АБВ Поща работи в партньорство с ESET – глобален доставчик на софтуер за информационна сигурност. Антивирусната система ESET NOD32 защитава АБВ потребителите в реално време от познати и все още неоткрити заплахи като вируси, шпионски и рекламен софтуер, червеи, троянски коне, фишинг атаки, руткитове и друг зловреден код. 

Новото излъчване на АБВ Поща включва променен дизайн и функционални подобрения, които имат за цел да поднесат по-бързи и лесни решения при ползване на услугата, уточниха от Нет Инфо.БГ.

АБВ Поща е част от комуникационния портал Abv.bg, който освен уеб-базирана поща обединява инструмента за мигновена комуникация АБВ*ICQ, чат, форум и др. Наскоро АБВ добави търсене в интернет и в картинки и видео съдържание от Picsearch. Услугата има над 2.2 милиона активни акаунта на тримесечна база.

по темата: „АБВ Поща с повече пространство и антивирус”

добавете коментар...

  1. :-)

    Я се опитайте да вържете abv пощата си за icq номер чрез опцията за това в самата поща. Дали ще успеете ….

Коментар