Intel вдига технологичното ниво на ФК Барселона

Духът на партньорството е символизиран чрез новите фланелки на ФК Барселона, в които логото на Intel ще бъде поставено отвътре

Духът на партньорството е символизиран чрез новите фланелки на ФК Барселона, в които логото на Intel ще бъде поставено отвътре

Intel ще превърне ФК Барселона в един от най-напредналите в технологично отношение футболни клубове в света. Вчера двете страни обявиха официално партньорство, по силата на което „Intel Inside” става първото лого, поставено върху вътрешната страна на фланелката на играчите.

С помощта на Intel, клубът ще бъде по-близо до своите фенове чрез технологии и други допълнителни програми за подкрепа, които ще бъдат обявени следващата година.

„За Intel това е нещо повече от спонсорство”, коментира Дебора Конрад, страши маркетинг директор на компанията. „Технологиите, които прилагаме и програмите, по които работим заедно, са създадени така, че да издигнат ФК Барселона в един от най-напредналите в технологично отношение футболни клубове в света и да дадем старт на редица амбициозни образователни инициативи”.

Духът на партньорството е символизиран чрез новите фланелки на ФК Барселона, в които логото на Intel ще бъде поставено отвътре. Това е първото лого, което някога е било поставяно от вътрешната страна на фланелките на клуба. Фланелките ще се носят за първи път на мача срещу Виляреал на 14-ти декември.

В рамките на партньорството Intel ще достави нови технологии на студентите в известната академия La Masia, за да се създаде и насърчава култура на креативност. Играчите и треньорите на ФК Барселона пък ще ползват най-новите Intel технологии в устройства от типа „2-в-1”.

Същевременно, Intel ще работи с клуба за подобряване на проучванията, тренировките и представянето на отбора, използвайки върховите си технологии. Предвиждат се също подобрения за изживяванията на феновете на стадиона на Барселона – Камп Ноу, както и предоставяне на новите Intel технологии на образователната мрежа, която клубът е създал по целия свят.

Коментари по темата: „Intel вдига технологичното ниво на ФК Барселона”

добавете коментар...

  1. :о)

    лого отвътре братче 🙂
    някой ден ще има лого отвътре на долните гащи на играчите, да видим как ще го покажат 🙂

Коментар