Prestigio пусна универсално портативно захранване

Производителят на цифрови продукти за дома и офиса Prestigio пусна на пазара външно захранващо устройство, което предлага нужната енергия за мобилни компютри и замножество портативни електронни уреди.
Универсалният продукт Prestigio PowerBank 501 е базиран на висококапацитетна LiIon батерия. Устройството предлага широка гама на работното напрежение. Производителят уверява, че моделът е съвместим с почти всички преносими компютри на пазара и може да осигури до 4 допълнителни часа автономна работа за мобилните потребители.
Освен това, PowerBank 501 може да служи като външен източник на напрежение за голям брой от съвременните мобилни телефони, с включените в комплекта множество жакове. Устройството също така разполага с с USB конектор, който позволява зареждане на всички мултимедийни плейъри с вградена акумулаторна батерия.
Потребителите могат да следят в реално време състоянието на батерията, посредством индикатор на корпуса. Адаптерът за зареждане е предвиден да бъде съвместим с всички стандарти, като това прави устройството полезно на пътуващите.
PrestigioPowerBank 501 идва в кожена кутия, която повишава удароустойчивостта му.
Универсалното мобилно захранване вече е достъпно у нас, съобщават от официалния дистрибутор АСБИС България.

Коментар