Samsung F6770 – магията на киното у дома

Ултратънката рамка на F6770 е комбинирана елегантно с неговия панел за максимално зрително изживяване

Ултратънката рамка на F6770 е комбинирана елегантно с панела за максимално зрително изживяване

LED телевизорът Samsung UE40F6770 пренася телевизионното забавление на следващо ниво, благодарение на усъвършенствани технологии за качество на картината и смарт функции. Моделът поддържа Full HD резолюция и осигурява перфектно 3D изживяване на стилния, тънък екран с LED подсветка и диагонал 40 инча .

Макар че F6770 използва двуядрен процесор, вместо четириядрен  както при по-старшите модели от серия 6, всички функции работят бързо и безпроблемно. Можете да правите няколко неща едновременно на телевизора – например да браузвате, докато в същото време сваляте или използвате приложение.

Няколко ключови технологии гарантират безкомпромисно качество на картината и звука. Благодарение на Clear Motion Rate 600Hz, телевизорът реагира по-бързо на промените в екшън сцени и спортни състезания, така че движещите се изображения остават ясни, без замъгляване.

Технологията Micro Dimming осигурява винаги чист и ясен образ, като анализира картината и настройва LED подсветката. Светлите и тъмните области са оптимизирани и картината буквално оживява пред очите ви. Функцията Wide Colour Enhancer Plus също подобрява качеството на образа, разкривайки всички скрити детайли.

Ако пък искате да се почувствате като на кино у дома, просто вземете очилата от комплекта и минете на 3D режим – технологията ви потапя в напълно нов свят на зрителна реалност. Звукът не отстъпва по качество на картината, тъй като за него се грижат аудио технологии като Dolby Digital Plus и DTS Premium Audio.

Смарт функциите са присъщи на всички Samsung телевизори от 6-та серия. Моделът F6770 ще ви пренесе в Smart Hub – платформа за достъп до разнообразно онлайн съдържание, приложения, социални мрежи и много други възможности. През телевизора можете да обновявате статуси във Facebook, да общувате с приятели през Skype или да се ползвате някое от хилядите телевизионни приложения в каталога Samsung App Store.

В допълнение, F6770 идва с вграден безжичен модул Wi-Fi. Благодарение на него и функцията All Share, можете лесно да споделяте снимки или видео от други съвместими домашни устройства като компютри и фотоапарати.

Иновациите във F6770 са съчетани с минималистичен дизайн. Моделът има изчистен, стилен външен вид, който Samsung нарича „One Design” – ултратънката рамка на телевизора е комбинирана елегантно с неговия панел, а резултатът е максимално зрително изживяване.

Това, което липсва на F6770, в сравнение с моделите от най-висок клас на Samsung, е управлението с жестове, както и функцията Smart Evolution, която позволява обновяване на телевизора до по-нови технологии.

Коментар