“Заедно” е новият абонаментен план на vivatel

13-07-2006 – Агенция „ПР Медиа”
"Заедное новият абонаментен план на vivatel
Получавате безплатно 500 минути за разговори и 100 SMS-а в мрежата на vivatel само за 15 лв. с ДДС месечна такса
vivatel стартира новата абонаментна тарифа „Заедно”, обявиха от компанията днес. „Заедно” предлага 500 безплатни минути за разговори в мрежата на vivatel срещу само 15 лв. с ДДС на месец. Тези минути могат да бъдат използвани по всяко време, като в допълнение абонатите получават и 100 безплатни SMS в мрежата на vivatel.
Това е още един пример, който показва, че vivatel продължава да отстоява обещанието си за засилване на конкуренцията на пазара на мобилни услуги като предлага по-справедливо ценообразуване и повече ползи на клиентите си”, съобщи изпълнителният директор на vivatel Ричард Шиарър. „Новата тарифа „Заедно” предлага на хората ненадминато предимство да общуват свободно в общността на vivatel. Продължаваме да формираме цените на базата на минимална първоначална продължителност на разговора от 30 секунди, за разлика от 60-те секунди, прилагани от конкурентите ни. Продължаваме да предлагаме най-много стойност на пазара на мобилни услуги”, добави още той.
Пакетът за активиране на услугата е на стойност 15 лева с ДДС, които ще бъдат възстановени на клиентите във втората им месечна сметка.
След изговарянето на включените минути, всяка следващасе таксува по 38 стотинки с ДДС, а SMS-ите, след след изчерпване на включените в пакета, струват само 13 стотинки с ДДС. Цените на минута разговор до всички национални мрежи е 38 стотинки с ДДС, цената на един SMS до останалите мобилни оператори е 13 ст., с ДДС.
Почти половин милион българи вече се радват на услугите на vivatel. „Заедно” предлага чудесна възможност да говорите свободно със своите приятели и семейство на ненадминати по атрактивност цени. vivatel казва „добре дошли” на всички българи, включително на тези над 26 години", обясни директорът „Продукти и услуги” Гари Радклиф.
Новият тарифен план се представя на новите и настоящите клиенти на vivatelот вторник, 18 юли 2006 г. в магазините на БТК, 2be, Jeff, Мобил свят, Global Net Solutions и Fon Box.

Коментар