BLU Life Pure – качествен Android смартфон

BLU Life Pure идва в два цветови варианта – матово черен и керамично бял

BLU Life Pure идва в два цветови варианта – матово черен и керамично бял

Компанията BLU Products, известна с надеждните си Android смартфони на достъпна цена, допълни портфолиото си с нов модел Life Pure. Устройството идва в два цветови варианта – матово черен и керамично бял – на цена от 350 долара.

За разлика от предходните модели, BLU Life Pure има 5-инчов Full HD (1080p) капацитивен тъчскрийн с плътност 441 точки на инч (ppi), произведен от Japan Display с върхово качество. Това е първото устройство на компанията с Full HD екран, както и първото с цялостен корпус от поликарбонат.

Смартфонът е дебел само 7,7 мм и тежи 128 грама заедно с батерията. BLU e проектирала Pure Life на базата на четириядрен процесор MediaTek MT6589T с тактова честота 1,5 GHz и графика PowerVR SGX544, допълнени с 2 GB RAM. Вградената флаш памет има капацитет 32 GB, без възможност за разширение с microSD карти.

На гърба на BLU Life Pure е разположена качествена 13-мегапикселова камера с 5-елементна леща. Отпред се намира втора, 5-мегапикселова камера с възможност за Full HD видео, звукови ефекти и допълнителни настройки.

BLU Life Pure работи под управление на Android 4.2 Jelly Bean. Бъдещи обновления ще се извършват безжично чрез функцията Wireless Update Feature. Засега моделът е достъпен на пазарите в САЩ и Латинска Америка.

Коментар