Коника Минолта – шампион на 2007 при печата в цвят

За Коника Минолта, декември бе месецът увенчал успешната за компанията 2007 година. Компанията приключи годината с 5 награди за най-добро цветно изпълнение на устройствата от марката.
2007 година бе обогатена с повече стил и функционалност, благодарение на навлизането на пазара на новата стилна линия устройства за офиса Infoline – bizhub C451/C550/C650. Многофункционалните устройства покриват нуждите на клиентите с предпочитания за еднаква скорост при черно-белия и цветен печат, ниска себестойност на копие, иновативни и модерни функции за печат и оформяне на продукта след печат, последни технологии в сигурността и разбира се универсалния за всички устройства Konica Minolta химичен полимеризиран тонер Simitri HD (High Definition) гарантиращ равен и рязък текст.
С Konica Minolta няма да имате проблем при отпечатването в цвят. Затова гарантира златната наградата за надежден цветен печат на BERTL (Gold Award for Color Reliability), както и платинената награда на същата кампания за цветна продуктова гама (Platinum Award for Color Range). Представителите на компанията с радост споделят, че последната награда се връчва на цветните им продукти за трета поредна година.
Тестовете на BLI показват, че първите места сред сегментите за малки производства и централизиран печат се заемат от Konica Minolta: сегмент 51-60 ppm – bizhub C451, 51-60 ppm –  bizhub C550; сегмент 61-69ppm – bizhub C650. Многократен успех за цветните устройства на марката.
Сертификатите издадени от двете лаборатории могат само да гарантират, че освен стил и функционалност за офиса, устройства Konica Minolta осигуряват и перфектното изпълнение на заявките на потребителите и то в цвят.

Коментар