Oracle Fusion Middleware печели награди за „Технология на годината”

Продуктите Oracle Universal Content Management и Oracle Enterprise Service Bus (част от Oracle SOA Suite) са избрани за „Технология на годината” от InfoWorld съответно в разделите “Най-добро управление на корпоративно съдържание” и “Най-добра сервизна шина от висок клас”.
Наградите на InfoWorld “Технология на годината” още веднъж затвърждават класата на Oracle като доставчик на цялостно софтуерно портфолио, което обхваща от портали и механизми за управление на процеси до инфраструктура за внедряване на приложения, инструменти за разработка и бизнес анализ.
Oracle е единствената компания, която има два компонента от приложния слой (middleware), които са получили престижните награди „Технология на годината” на InfoWorld.
Избирайки сред стотици ИТ продукти и оценявайки ги в тестовия си център, със своите награди „Технология на годината” InfoWorld откроява най-способните, най-новаторските и най-стойностните продукти в сферата на информационните технологии.
“Oracle Fusion Middleware помага на клиентите да се изправят пред предизвикателствата на бизнеса си независимо от това в коя индустрия работят. Oracle предоставя иновативен и базиран на стандарти софтуер и признанието на InfoWorld е потвърждение на нашата ангажираност да предоставяме софтуер, който има реална полза за организациите,” заяви Томас Кюриан, старши вицепрезидент, “Сървърни технологии”в Oracle.
Дъг Дайнли от InfoWorld отбеляза, че продуктът Oracle SOA Suite е лесен за работа и ценово достъпен, което задължително го нарежда във вариантите за технологично решение при изграждане на архитектури, ориентирани към услугите (SOA) при всеки нов проект.

Коментар