Виваком пуска хибрид от безжичен телефон и 3G устройство

Panasonic KX-PRX150FXB може да се използва като мобилен телефон или свързан със стационарна база

Panasonic KX-PRX150FXB може да се използва като мобилен телефон или в ролята на домашен телефон, свързан със стационарна база

Иновативен хибриден телефон на Panasonic дебютира в търговската мрежа на Виваком. Моделът от типа „2 в 1” съчетава безжичен домашен телефон и 3G мобилно устройство.

Panasonic KX-PRX150FXB може да се използва навън като мобилен телефон, а когато притежателят му се прибере у дома, устройството се свързва автоматично със стационарната база.

Хибридният телефон уведомява със звук и икони за пропуснатите повиквания и информира за наличие или отсъствие на нови съобщения. Негово предимство е и това, че когато потребителят си е у дома, той има право на избор между фиксиран или мобилен разговор.

Хибридният телефон на  Panasonic има  3,5-инчов сензорен TFT дисплей

Хибридният телефон на Panasonic има 3,5-инчов сензорен TFT дисплей

KX-PRX150FXB има компактен размер и се побира в ръка. Разполага с 3,5-инчов сензорен TFT дисплей, 2-мегапикселова камера с LED светкавица и VGA камера за видеоразговори.

Хибридният телефон работи под управление на Android 4.0.4 и осигурява пълен достъп до Google Play, откъдето потребителите могат да свалят приложения.

Устройството се предлага на цена от 6,90 лв./месец при двегодишен договор с мобилен тарифен план МаxiCall XXL или за 9,90 лв./месец с активация на фиксиран план Мega FIX. Хибридът може да бъде закупен и в брой на цена от 299,90 лв., а отстъпката за лоялни клиенти е в размер на 60 лв.

Коментар