Mellon Group of Companies се разширява в Украйна

Mellon Group of Companies, уникално позиционирана да осигурява услуги с добавена стойност и съвременни технологични решения за финансови институции и други големи организации, откри Мелон Украйна – новия филиал в Източна Европа. Мелон Украйна, базирана в Киев, с офиси на площ от 750m², си поставя за цел да удовлетворява нарастващите нужди на организациите за ефективно управление и разрастване на бизнеса с банкиране на дребно и бизнеса с потребителски кредити.
Мелон Украйна е готова да посрещне нарастващите нужди на организации със силен, ориентиран към потребителите бизнес, за да увеличи пазарния им дял и възвръщаемост, даразвие мрежата им и да произвежда конкурентни продукти и услуги скратък пусков срок,” заяви Панайотис Влахос, Генерален директор на Мелон Украйна.
“Ние предлагаме уникално портфолио за услуги, аутсорсинг на бизнес процеси и услуги и авангардни решения за транзакции, които ще позволят на нашите клиенти да оптимизират банкирането на дребно, бизнеса с потребителски кредити и да постигат своите стратегически цели."
“Мелон Украйна е важна стъпка от географската стратегия за растеж на Mellon Group of Companies, маркираща нашето навлизане в ОНД (Общността на Независимите Държави) и поставя основи за по-нататъшно развитие в региона, като нашата следваща цел е Русия”, отбеляза Стефанос Карапетсис, Изпълнителен директор на Mellon Group of Companies.
“Мелон Украйна е голямо предизвикателство за нас, тъй като ще се конкурираме с големи местни и международни компании на голям финансов пазар. Уверени сме, че нашият богат опит от всички държави, в които оперираме, и нашите привлекателни предложения ще създадат значително конкурентно преимущество и бърз растеж за нашия филиал в Украйна.”

Коментар