Word Password – възстановява пароли за Word документи

Word Password на Thegrideon Software се явява инструмент за бързо възстановяване на пароли за MS Word документи и шаблони – файлове с разширения .docx, .dotx, .docm и .dotm. Програмата работи с файлове от MS Word версии 2007, 2010 и 2013.

word password-top

Word Password прилага техники за бързо възстановяване на паролата

Методите за кодиране, използвани за защита с парола на документите в MS Word 2007-2013, се базират на утвърдени, по-сложни алгоритми отколкото в предишните версии на популярната програма. Нещо повече, скоростта на възстановяване на паролите е ограничена от итерациите в процеса на верификация на паролата.

Word Password прилага съвременни техники, които позволяват бързо възстановяване на паролата. Според разработчика, програмата превъзхожда всички подобни инструменти на пазара, макар че има вероятност процесът да е малко по-бавен на някои системи.

Програмата поддържа до 64 едновременни изчисления на многопроцесорни и многоядрени системи и се възползва от възможностите на GPU-тата от Nvidia и AMD. Съвместима е с Windows 8 и има обем около 2,25 MB.

Пробната версия на Word Password поддържа търсене на пароли с дължина само до 3 символа. Персоналният лиценз с цена $29,95 e предназначен за некомерсиално ползване. Бизнес лицензът на програмата струва $44,95.

Даунлоуд: Word Password

Коментар