Kingston добавя по-бързи и икономични USB памети

Производителят на памети Kingston разшири линията си USB флаш продукти с моделите DataTraveler HyperX (DT HyperX) и DataTraveler 110 (DT110). Предназначени съответно в ултра-скоростния и ценово ефективния сегменти, устройствата DT HyperX и DT110 ще се доставят с капацитети до 8GB.
Предназначени за използване от геймъри, оверклокери и ентусиасти, паметите DataTraveler HyperX предлагат много високи скорости на трансфер при четене и запис, докато DT110 са икономично решение за пренасяне на информация, посочват от Kingston.
Със скорости на трансфер от 30MB/s (четене) и 20MB/s (запис), DT HyperX се явява високопроизводително решение за флаш-сторидж. Моделът е проектиран за Windows платформи, но се препоръчва специално за Windows ReadyBoost при Vista базирани системи, както и за бързо прехвърляне на видео и фото файлове, музика и данни между компютърните платформи на потребителите.
С практичен дизайн атрактивна цена, DT110 ще свърши работа на бюджетно-ориентираните потребители, които търсят преди всичко големия капацитет на изгодна цена, при това в малък форм-фактор. DT110 е с дизайн без капачка, с изтеглящ/криещ се USB конектор. Моделът е цветово кодиран: виолетов (1GB), син (2GB), червен (4GB) и зелен (8GB).
„И двата модела вече са достъпни за доставка у нас, като първите бройки на DataTraveler 110 са на склад, съобщиха от дистрибутора на Kingston – АСБИС България.
Kingston DataTraveler HyperX се предлага в капацитети 2, 4 и 8 GB, а DataTraveler 110 – в 1, 2, 4 и 8 GB. И двете устройства идват с 5-годишна гаранция и безплатна 24/7 техническа поддръжка.

Коментар