М-Тел показва “уникален” продукт

М-Тел ще представи в сряда нов, “уникален”, по думите на компанията, продукт на нашия пазар. Това е M-Tel Homebox, който ще бъде демонстриран от 11 часа в специално изградената за целта къща до църквата „Св. Неделя”.
От компанията все още не разкриват подробности за Homebox, но продукт с тази търговска марка се предлага от хърватския мобилен оператор Vipnet, собственост на Telekom Austria, към която група принадлежи и М-Тел.
Homebox е алтернатива за хора, които искат да запазят фиксирания си номер. Устройството позволява на потребителите да преминат към мобилна комуникация, като запазят своя досегашен фиксиран номер или изберат нов такъв номер, без да имат фиксирана линия.
Потребителите могат да ползват продукта, като включат телефоните си за фиксиран номер към Homebox, който насочва обажданията през мобилната мрежа.
M-Tel Homebox ще бъде представен от главния изпълнителен директор на компанията Йозеф Винацер.

по темата: „М-Тел показва “уникален” продукт”

добавете коментар...

  1. zapoznat

    Моля не подвеждайте хората – кои ви каза, че приносимостта на номерата работи?? Нали точно от мтел пречат да се въведе. И услугата не е уникална, дори не за европа. Това е просто 3г модем с voip (може би). Не искам да си помислям какво е покритието (аз живея в Красно село в София и за да правя видео разговор излизам пред блока) или за това че като говориш по телефона ти спира нета (в много случаи) или за това че ако се съберат 10 потребители на 1 клетка и почнат да дърпат яко на всички ще им спре нета…… :angry:

Коментар