Параскев Бенчев е новият управител на Тим Вижън

Параскев Бенчев ще работи за разширяване на портфолиото от продукти и услуги на Тим Вижън

Параскев Бенчев ще работи за разширяване на портфолиото от продукти и услуги на Тим Вижън

Софтуерната компания Тим Вижън България назначи за управител Параскев Бенчев – програмист с над 13 години опит в проектиране и внедряване на системи за управление на бизнеса (ERP).

Бенчев е известен като специалист по разрешаване на сложни проблеми и дизайнер на прости и елегантни решения. Той е и един от първите служители на Тим Вижън. Под негово ръководство Тим Вижън ще се стреми да разшири портфолиото си – това вече се случва с решение за логистични компании. Очаква се и разрастване на персонала.

„В дългосрочен план ще се стремим към увеличаване на дела на бизнес консултирането и предоставяне на ноу-хау за максимизиране на стойността на решенията, които предлагаме”, сподели Бенчев.

Като фокусна индустрия за разширяване на портфолиото с вертикално решение е избран логистичния сектор, където компаниите се нуждаят от повече гъвкавост и възможност да предлагат комбинирани услуги с адекватен инструмент да изчисление на тарифи, като в същото време отговарят на разнообразни нормативни и законови изисквания за транспортната дейност на различни държави.

Новото решение за логистични компании на Тим Вижън се нарича LogiQstar и е базирано на ERP системата Microsoft Dynamics NAV. Софтуерът поддържа управление и комбиниране на железопътен, морски, въздушен и автотранспорт, както и превоз на контейнери.

Коментар