ZyXEL удължи на 5 години гаранцията на мрежовите продукти

ZyXEL Communications Corp., най-големият доставчик на мрежови шлюзове в света, обяви въвеждане на разширена гаранция за всички свои продукти. Досегашната гаранция от три години ще бъде удължена с допълнителен двугодишен гаранционен период. Новите условия на производитиля са в сила от началото на 2008.
За да активира допълнителната гаранция, клиентът трябва да се регистрира в рамките на един месец след покупката на продукта на уеб страницата на ZyXEL. След регистрацията потребителите получават безплатно общо 5 години гаранция за закупения продукт.
Като допълнително улеснение, ZyXEL предоставя възможност всеки да провери дали устройството му е регистрирано в системата за 5-годишна гаранция на адрес http://zyxel.hu/serial/. Условие за удължаване на гаранционния срок на продуктите е те да бъдат регистрирани до месец след покупката.
ZyXEL предлага широка гама мрежови решения за SOHO пазара, където гаранционният срок е сериозен и важен критерий за избор на оборудване, посочиха от дистрибутора Солитрон.

Коментар