Преносимият IRIScan 2 се захранва от USB порта

Компанията I.R.I.S. Group пусна на пазара портативния скенер за документи IRIScan 2. Устройството спестява на потребителите повторно въвеждане на текст, независимо дали са у дома, или в движение.
Скенерът е проектиран да бъде пренасян навсякъде: компактен и лек, захранва се през USB и се побира във всяка чанта за лаптоп, поясниха от дистрибутора на I.R.I.S. у нас – Бизнес Софтуер Дистрибутор ЕООД.
IRIScan 2 е достъпен в две версии – Express и Executive – и идва с разширен комплект полезни приложения, за да управлява хартиени документи по възможно най-ефективния начин. Сред тях са Readiris Pro 11 за PC и Mac (последните версии на софтуера на IRIS за OCR), I.R.I.S. Desktop Search (за бързо намиране на документ в компютъра по ключови думи), CardirisPro 4 за PC и Mac (за бизнес картички), Roxio Photo Suite Special Edition (за фотопроекти) и Promt (за превод на документи, с 11 езикови двойки).
IRIScan 2 е скенер с ръчно подаване на листата. Той е проектиран да сканира документи с размер от визитна картичка до А4. Резолюцията достига 1200 dpi за цветно, в нюанси на сивото и черно-бяло сканиране. Свързването и захранването на скенера стават чрез USB.
Скенерът също така има и два полезни бутона – единият позволява сканиране директно в Readiris, а другият пуска Cardiris, когато се сканират визитни картички.

Коментар