Солитрон и Acer раздадоха награди след имейл играта “iskamacer”

На 21 януари, в присъствието на журналисти от HiEndPublishing, Солитрон и Acer изтеглиха печелившите имена от томболата "iskamacer". Над 2500 участника изпратиха e-mail с надеждата да спечелят една от големите награди. Играта се превърна в своеобразен хит, тъй като организаторите от Солитрон не поставиха никакви допълнителни условия и бе достатъчно да изпратите писмо с трите си имена и име "iskamacer", за да участвате в тегленето на наградите.
Играта iskamacer стартира в началото на декември с пускането на серия Fame картички с условията на играта в столичните заведения, а към средата на месеца се пренесе изцяло в интернет. Липсата на допълнителни сложни правила и наградите, осигурени от Acer, третия по големина производител на компютърна техника в световен мащаб, са причината за сериозния интерес на участниците.
Естествено, изненади не липсваха – доста участници не спазиха дори малкото поставени условия, изпращайки писма с други заглавия или пропускайки да напишат трите си имена. В тегленето все пак бяха допуснати и хората, изпратили по повече от един e-mail, без това да им дава по-висок шанс спрямо останалите участници. В крайна сметка компютърът определи печелившите три писма и наградите получават:
Светлан Георгиев
– преносим компютър Acer EX5220
Венелина Йорданова
– LCD монитор Acer P193W
Кремена Станчева
– MP3 плейър
Екипът на Солитрон благодари на участниците за интереса към играта и пожелава успехи в бъдещи сродни начинания, каквито безспорно ще бъдат провеждани често.

Коментар