Научете стратегиите за избягване на уловките при виртуализацията

Acronis, Inc. (http://www.bsd.bg/acronis-software), водещ разработчик на софтуер за съхранение на данни, обяви днес, че вицепрезидентът Ед Харниш ще изнесе два пъти презентации на Technosium 2008 Conference and Expo, което ще се състои на 29-31 януари 2008 г. в конгресния център Санта Клара Кънвеншън Сентър в Санта Клара, Калифорния.
Харниш ще говори по темата за виртуализацията от две гледни точки. Първо, той ще обсъди възможностите, представени от виртуализация, от обединение на ресурсирсите и удължен живот на приложението, до увеличената производителност и подобрената сигурност. Второ, за тези, които вече са виртуализирали своите центрове за данни, Харниш ще направи преглед на някои от рисковете, свързани с тази тенденция в информационните технологии, и ще обсъди най-добрите практики и как да сме сигурни, че мениджърите осъзнават пълния потенциал на възвръщаемостта на инвестицията във виртуализация. За повече информация, посетете http://www.technosium.com/conference/index.htm.
Презентация 1
"Как да избягвате виртуализационни уловки "
Сряда, 30 януари, 2008 г. От 11:00 часа.
Насоката при IP и унифицираните комуникации, стая 204
Презентация 2
"Преместване, управление, поддръжка на данни във виртуален свят"
Четвъртък, 31 януари, 2008 г., 11:00 часа.
Насоката при центровете за данни, стая 203
"Визуализацията има безброй ползи за центъра с данни, но също и някои предизвикателства," казва Харниш. "Когато взимат решението да станат виртуални или когато решават къде ще е най-добре да го инсталират масово, IT мениджърите трябва да обмислят какво ще се случи след като един сървър откаже и за разликата между поддържането на виртуални и физически активи."
Технозиум, http://www.technosium.com, е световно събитие, провеждано веднъж всяка година в Силиконовата долина, което изобилства от инженери, занимаващи се с високи технологии, бърз достъп до университети на световно ниво, обширни мрежи от технологични и пазарни визионери и инвеститори, склонни към вложения във високи технологии. Technosium Group е формирана от екип много опитни професионалисти по организиране на изложения, която представлява световна инициатива, която разполага с ресурсите на Silicon Valley Communications и е спонсорирана от IT доставчици, университети и посолства, за да направи мост между производителите и крайните потребители чрез високотехнологични решения.

Коментар