Сертификатът за управление на проекти PMP вече и на български език

Международно признатият сертификат по управление на проекти PMP (Project Management Professional) вече е достъпен и на български език. ITCE стана регистрирана обучаваща организация на PMI и предлага обучението и на български, съобщава на своя сайт компанията.
ITCE ще провежда обучения от 5-дневния подготвителен курс “PMP prep.” и специализираните двудневни обучения Scope Management, Cost & Scheduling, Risk Management, Quality Management и Human Resource Management.
Линията от PMI акредитирано обучение за управление на проекти ще стартира на 25 февруари с “PMP prep.”, което е обучение подготовка за престижния сертификат PMP. Съдържанието на курса включва деветте области на познание и петте основни групи процеси по управление на проекти, съгласно PMBOK.
Обучението е насочено към мениджъри, ръководители на проекти и специалисти, които искат да развиват своята компетентност и да получат PMP сертификат. Курсът включва лекции, практически упражнения, сесия за въпроси и отговори, както и примерни изпитни въпроси.
Стартовата оферта за обучението е 1500 лв. и включва: сертификат за завършени 35-контакти часа, задължителни за придобиване на PMP; MeasureUp пробен изпит, който симулира реалния изпит за сертификат; oбучение от сертифициран PMP, MSF и Master of Information Technologies инструктор; безплатно копие на PMBOK Guide – де-факто световен стандарт за индустрията; и учебни материали, одобрени от PMI .

Коментар