Twitter Password Decryptor – възстановява Twitter пароли

Twitter Password Decryptor е лесен за използване инструмент, с помощта на който можете бързо да възстановите пароли за Twitter акаунти от вашия уеб браузър. Приложението е непретенциозно към системните ресурси – RAM и процесор, така че може да работи безпроблемно и на по-стари компютри. Има интуитивен графичен интерфейс, удобен и за начинаещи, и за напреднали потребители.

Twitter Password Decryptor може да работи с всички популярни браузъри

Twitter Password Decryptor показва паролите и потребителските имена

Twitter Password Decryptor може да работи с различни уеб браузъри, вкл. Internet Explorer, Firefox, Chrome, CoolNovo, Comodo Dragon, Opera, Safari и SeaMonkey.

Важно е да се отбележи, че софтуерът е способен да възстанови пароли само ако потребителят е активирал предварително опцията „Remember password” при логин, така че да разреши на браузъра да записва и съхранява паролите.

Приложението сканира компютъра и показва откритите Twitter пароли за всеки браузър, заедно със съответните потребителски имена. Ако няколко потребители споделят един РС, те могат да възстановят техните пароли със същия софтуер.

Налична е също възможност за експортиране на резултата за по-нататъшен анализ във файлове с формат HTML, XML или TXT. Напредналите потребители могат да пускат приложението в команден ред, ако се нуждаят от по-висока скорост.

Даунлоуд: Twitter Password Decryptor

Коментар