Apple почти потвърди за смарт часовника iWatch

„Работим върху някои наистина страхотни неща”, сподели в интервю Тим Кук

„Работим върху някои наистина страхотни неща”, сподели в интервю Тим Кук

Слуховете за смарт часовника iWatch бяха почти потвърдени официално от Apple. В интервю за Уол Стрийт Джърнъл шефът на компанията Тим Кук разкри, че в Купертино се работи по продукт от нова категория.

„Ще има нови категории [продукти]. Не сме готови да говорим за това, но работим върху някои наистина страхотни неща”, казва Кук. Всеки „разумен” може да се досети за какви продукти става въпрос, допълва той.

Подобно изказване може да се тълкува като потвърждение за разработката на iWatch, тъй като именно смарт часовникът е интригуващият продукт, който феновете на марката очакват.

В допълнение, Тим Кук демонстрира увереност в дългосрочния растеж на компанията. По-рано тази седмица Apple изкупи обратно поредна порция свои акции, този път за 14 милиарда долара. Така, за последните 12 месеца общата стойност на изкупените от компанията акции възлиза на над 40 милиарда долара.

„Това означава, че ние залагаме на Apple. Ние сме уверени в това, което правим и в това, което планираме да направим. Ние не просто казваме това. Ние го показваме с нашите действия”, заключава Тим Кук в интервюто за Уол Стрийт Джърнъл.

Коментар