Втори блог-събор ще се проведе в София

Втора среща на блогъри и онлайн журналисти ще се проведе на 23 февруари в Централния военен клуб в София. Събитието е отворено за всички свободно мислещи хора и ентусиасти на темата блог, съобщиха организаторите.
Блогът е личен уеб-дневник, в който авторите пишат на теми, които са им присърце и ги вълнуват. Явлението е аналог на он-лайн медиите, но без редакторска намеса, а авторите са свободни да използват всякакви изразни средства.
Актуалните събития у нас от последните месеци катализираха и процеси на обединение на блогърите в защита на ценности и свободи, както и за отстояване на позиции по злободневни проблеми. Макар и често на различни мнения, хората, пишещи в блогове, са изключително активни в борбата за защита на правата на всички.
Предстоящият блог-събор е насрочен за събота, за да се улесни присъствието на хора и извън столицата. Началото е от 10 часа, а входът е свободен, уточниха организаторите. Участието все пак изисква регистрация на в уеб-сайта на събитието: http://bcamp.info/. Очаква се да бъдат дискутирани широк кръг от теми.

Коментар