Безплатни разговори и телефон на преференциална цена с новата SIMпатия

Ново романтично предложение на vivatel по повод предстоящия празник на влюбените „Св. Валентин” ще е достъпно от този понеделник, 28 януари 2008 г. Мобилният оператор дава възможност на клиентите си, които се абонират на план SIMпатия с 2 SIM карти и напълно безплатни разговори между тях да изберат мобилен телефон (Samsung SGH-C450 или Samsung SGH-C170) на преференциалната цена от 49 лева.
Месечният абонамент за двете карти е на стойност 15 лева и включва 50 минути за разговори в мрежата на vivatel и фиксирани национални оператори, които могат да се ползват и от двете карти.  Разговорите към всички национални мрежи струват по 0,39 лева на минута, а SMS-те – 0,14 лева на съобщение.
„SIMпатия е един от най-атрактивните абонаментни планове на vivatel, който е създаден с идеята да насърчава хората да изразяват свободно своите симпатии, по всяко време”, каза маркетинговият директор на vivatel Любов Кирилова.
Както и при останалите услуги на vivatel, и при SIMпатия се запазва продължителността от 30 секунди на първоначалното минимално тарифиране на разговорите, както и безплатна гласова поща и достъп до центъра за обслужване на клиенти.
Промоцията е валидна до 31 март 2008 г. и се предлага в центровете на БТК и магазините на Jeff, Global Net Solutions, Phone Box и 2be.

Коментар