41 компании ще вземат участие в третото издание на HR Industry

На 13 февруари 2014 г. от 9:30 ч. в Интерпред СТЦ – София ще бъде открито третото издание на единственото специализирано събитие, посветено на HR индустрията в България – HR Industry 2014.

HR Industry е изложение, предназначено за всички, които участват в управлението на човешките ресурси и бизнес стратегии, практикуващи HR-и от водещи организации. Изложението се организира в отговор на нуждите на бизнеса от подобен род събитие в областта на човешките ресурси и това го прави отлична платформа за представяне на HR продукти и услуги.

Водещите тенденции за тази година ще бъдат представени от 41 фирми, занимаващи се с подбор на персонал, одит, обучения, тренинги и тимбилдинги, HR outsourcing, здравно и пенсионно осигуряване, временна заетост, трудова медицина и други.

Посетителите на HR Industry 2014 ще могат да се запознаят с най-търсените услуги и иновации в управлението на човешките ресурси, ще имат възможността да обменят ценни идеи и опит с водещите HR специалисти и мениджъри на най-големите български и международни компании. Като подарък, всеки посетител ще получи издание от специализирания каталог на  HR индустрията за 2014 г.

Входът е свободен.

HR Industry се организира от JobTiger. Генерален спонсор на изложението е MetLife, а Интерпред – СТЦ София е организационен партньор.

Медийни партньори: сп. Мениджър, Probook, JobTiger.tv, Investor, Bulgaria On Air, Karieri.bg, Seminari 365, BGTrainers и InspireLearning.