Екстремно бърз SSD хостинг предложи Delta.bg

SSD дисковете работят на принципа на флаш паметите и това ги прави страхотно решение за високоскоростен хостинг

SSD устройствата работят на принципа на флаш паметите и това ги прави страхотно решение за високоскоростен хостинг

През последните години разработката на уеб сайтове изисква все по-сериозни и надеждни решения и това неизменно провокира хостинг компаниите в България да се стремят да предлагат нови и подобрени условия за своите клиенти.

Една от най-актуалните и иновативни тенденции в света е предлагането на SSD хостинг, т.е. сървъри с дискове Solid State Drive, при които отсъстват подвижни компоненти. Използването на технологични решения от този тип обещава феноменална скорост, която значително намалява времето за зареждане на уеб сайтовете и така подобрява потребителското преживяване в пъти.

SSD дисковете работят на принципа на добре познатите ни флаш памети и това ги прави страхотно решение – бързо, надеждно и удобно – за всеки, който търси идеален вариант за високоскоростен хостинг на своите уеб проекти.

Подобрената скорост при изпълнение на заявките към сървъра дава видими резултати при използване на уеб сайта, а също така значително намалява времето за неговото зареждане. Това няма как да не допадне и на SEO оптимизаторите, които знаят, че по-бързото зареждане на техните уеб сайтове ще подобри и класирането им в търсещите машини като Google.

Вече и у нас компаниите, уеб разработчиците и уебмастърите могат да се възползват от тази страхотна технология, благодарение на Delta.bg. Условията, които фирмата предлага, изглеждат наистина невероятни – и като цена, и като предоставяни услуги.

Цените за SSD хостинг от Delta.bg варират от 21 до 150 лева (с включен ДДС) на месец за стандартните планове, предлагани от компанията. Специален акцент е поставен на плана Flash, при който срещу 40 лв. месечна такса клиентът получава 20GB SSD, 2GB RAM и 2 броя CPU по 3,4GHz.

Срещу 40 лв. месечна такса клиентът на Flash план от Delta.bg получава хостинг конфигурация с 20GB SSD, 2GB RAM и 2 броя CPU по 3,4GHz

Сред предимствата откриваме напълно безплатно конфигуриране и миграция на клиентския сайт от стария и по-бавен хостинг на новите SSD сървъри на компанията, 24/7/365 техническа поддръжка по световни стандарти, 0% загуба на „uptime” и изключително висока сигурност.

Delta.bg твърди, че няма друг български хостинг доставчик, който да предоставя толкова много ресурси на тази цена, в съчетание с подобно високо ниво на поддръжка. „Стремим се винаги да бъдем лидер в предоставянето на B2B хостинг решения за българския бизнес”, заяви управителят на компанията Драгомир Желев.

SSD хостинг най-често използват онлайн компаниите, големите уеб портали, SEO оптимизаторите или агенциите за уеб дизайн в стремежа си да подобрят качеството на предоставяните от тях услуги. Delta.bg оказва пълно съдействие при преместване на сайтовете на новите SSD сървъри и гарантира, че нито техните собственици, нито потребителите ще забележат кога се е случило практическото прехвърляне на данните.

Коментари по темата: „Екстремно бърз SSD хостинг предложи Delta.bg”

добавете коментар...

  1. Стоян

    Пепи до колкото знам, хората от Делта са ми казвали, че имат 3 трасета по 10Gbit/s. И това ми дава обяснение сега защо сайтовете ми се отварят толкова светкавично при тях 🙂

  2. Андон Иванов

    Потвърждавам казаното от Стоян. При тях ми е един от най-важните сайтове и в интерес на истината от самият старт на сайта до сега, повече от година и половина не съм имал абсолютно никакви проблеми, даже влизам в шел-а на VPS-са, колкото да си направя screenshot на uptime-а и да не взема да си забравя паролата 🙂

  3. Пепи

    Хостинга НЕ Е само бързи дискове – няма ли качествена и бърза Интернет връзка на висока скорост от тези SSD просто няма полза.

  4. Делян

    Не съм ги ползвал делта, но впсбг винаги сами помагали и то за неща, за които не са длъжни, някои път доста сериозни неща, които едва ли начинаещ може да направи 🙂

  5. Монката

    Бъркаш се нещо Делян. Както и да ги сравнявам едните са стабилна компания с години опит и сериозни препоръки, а другите са начинаещи самозванци. По отношение цени параметри същата работа цените на Делта в процентно съотношение са значително по-добри 🙂

  6. Делян

    “Delta.bg твърди, че няма друг български хостинг доставчик, който да предоставя толкова много ресурси на тази цена”

    Освен VPSBG.eu 🙂

  7. Стоян

    Клиент съм им от самото начало. Мога да кажа само суперлативи. Винаги се отзовават, а когато имат проблем не се крият, а си казват колко ще продължи и какъв е той. С тях съм спокоен. Препоръчвам ги горещо на мнозина приятели и досега никой не ми се е оплакал. Успех в новото начинание знам, че ще се справите !

Коментар