Виваком записва за извития смартфон LG G Flex

LG G Flex има голям 6-инчов POLED дисплей, който следва извивките на човешкото лице

LG G Flex има голям 6-инчов POLED дисплей, който следва извивките на човешкото лице

Скоро на пазара у нас ще излезе първият по рода си смартфон с извит дисплей LG G Flex, който има също така уникално SelfHealing покритие против надраскване.

Виваком вече започна предварително записване на сайта си за иновативния смартфон на LG. Регистрираните потребители ще получават информационен бюлетин за устройството и впоследствие ще могат да го купят от магазин на оператора заедно с оригинален калъф QuickWindow.

Дизайнът на LG G FLex следва извивките на човешкото лице, което допринася за по-доброто улавяне на гласа по време на разговор. Освен това вертикалната извивка на устройството осигурява по-комфортно захващане с ръка и по-голямо удобство при носене в задния джоб.

Сред уникалните технологии, внедрени в новия LG G Flex, е SelfHealing покритието на задния панел, което предпазва смартфона от ежедневни надрасквания.

LG G Flex има голям 6-инчов POLED извит дисплей, мощен четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 800 с тактова честота 2,26 GHz и 13-мегапикселова камера. Смартфонът работи под управление на Android OS 4.2.2 (Jelly Bean) и притежава огъваща се батерия с капацитет от 3500 mAh.

LG G Flex ще влезе в магазините на Виваком през следващата седмица на цена от 42,90 лв. на месец с тарифен план MaxiCall XXL или в брой за 1029,90 лв., уточниха от оператора.

Коментар