Cyotek Gif Animator – създава и редактира GIF анимации

Cyotek Gif Animator е нов софтуер за лесно създаване и редактиране на GIF анимации от избрани статични изображения. Програмата все още се намира на етап бета, но е напълно функционална и може да се използва за работни цели.

Размерите и други параметри на анимацията могат да се задават индивидуално за всеки отделен проект

Размерите и други параметри на анимацията могат да се задават индивидуално за всеки отделен проект

Освен за създаване на нови анимации, Cyotek Gif Animator позволява модифициране на вече съществуващи, вкл. кадър по кадър. Програмата поддържа всички популярни формати за входящи изображения – GIF, JPG, JPEG, PNG, BMP, TIF, EMF, WMF, JPE, DIB и RLE.

Обработката на кадрите е лесна, с удобни опции за добавяне, заместване, премахване и пренареждане. Размерите и други параметри на анимацията могат да се задават индивидуално за всеки отделен проект.

Наличен е също удобен режим за предварителен преглед на анимацията, средства за оптимизиране на изображенията с цел намаляване на обема на крайния GIF файл, както и възможност за редактиране на кадрите във външна програма.

Cyotek Gif Animator разполага и с помощен инструмент за работа в команден ред – чрез него напредналите потребители могат да създават сценарии за пакетна обработка.

На този етап програмата е достъпна за сваляне и ползване безплатно. Разработчикът ненатрапчиво приканва потребителите да направят дарение и така да помогнат за по-нататъшното усъвършенстване на софтуера.

Даунлоуд: Cyotek Gif Animator

Коментар