На хоризонта: iPhone 6 с голям екран

Все повече информации сочат към голям, 5,5-инчов смартфон iPhone 6

Все повече информации сочат към голям, 5,5-инчов смартфон iPhone 6

Apple възнамерява да пусне два нови модела iPhone 6 тази година, твърди тайвански доставчик на компоненти, цитиран от digitimes.com.

Според непотвърдената официално информация, Apple подготвя два големи айфона. Единият от тях ще има 4,7-инчов екран, а другият ще предложи 5,5-инчов дисплей, което го позиционира в категорията на фаблетите.

Тайванските доставчици Zhen Ding Technology Holding и Flexium Interconnect очакват висок ръст тази година, благодарение именно на поръчките на компоненти от страна на Apple.

Мнозина анализатори обаче се съмняват, че Apple ще пусне големи смартфони, известни като фаблети, базирайки се на досегашната практика на компанията. По-вероятно е ИТ гигантът да се задоволи само с 4,7-инчов модел.

Освен това се очаква тази година Apple да пусне по-рано отколкото друг път новите си устройства. Предполага се, че премиерата им ще се състои на Световната конференция за разработчици (WWDC).

Коментари по темата: „На хоризонта: iPhone 6 с голям екран”

добавете коментар...

  1. Пандо палачинката

    Стига веее! Как може? С телевизори по джобовете ли ще се разкарват вече ай – феновете? Та то не е удобно! Смешно е! Глупаво е! И потребителите на такива големи устройства са тъпи и некреативни! Не може така! ;)))

Коментар