vivatel стартира SIMпатия турне по повод празника на влюбените

vivatel организира първото по рода си SIMпатия турне у нас по повод предстоящия празник на влюбените. Националната кампания ще се проведе от от 2 до 10 февруари 2008 г. в София, Пловдив и Варна.
В посочения период всички влюбени двойки, които посетят специалните щандове на мобилния оператор ще получат като подарък SIMпатична снимка за спомен. Щандовете в София ще посетят и Нина Николина и Калин Вельов, които ще раздадат SIMпатични автографи.
Всеки, който активира абонаментния план SIMпатия в периода 2 – 10 февруари, получава възможността да участва в томбола на vivatel. Печелившите ще бъдат поканени като специални гости на романтично парти по повод Св. Валентин с много игри и награди. Гости на инициативата на мобилния операторще бъдат популярният музикален дует Нина Николина и. Калин Вельов, както и Любо Киров (бившия вокалист на група Те).
Абонаментният план SIMпатия предоставя на клиентите две SIM карти с напълно безплатни разговори между тях. Месечният абонамент е на стойност 15 лева с ДДС и включва 50 минути за разговори в мрежата на vivatel и фиксирани национални оператори, които могат да се ползват и от двете карти. Разговорите към всички национални мрежи струват по 0,39 лева с ДДС на минута, а SMS-те – 0,14 лева с ДДС на съобщение.
 
Подробности за романтичната обиколка на vivatel SIMпатия
Дата
Град
Място
2-3 февруари
Пловдив
Търговски център Екселсиор
56 февруари
Варна
Пикадили Парк и Пикадили – Запад
8 февруари
София
Sky City Center
9-10 февруари
София
CityCenterSofia

Коментар