Транс Телеком разгръща партньорска програма

Нова програма на Транс Телеком ще разширява търговската мрежа и продуктовото портфолио на компанията, която притежава лиценз за услуги през WiMAX мрежа.
“TT Partners” има национален обхват и предвижда партньорства с дилъри, търговски вериги и съвместно предоставяне на услуги.
В рамките на програмата дилърите ще могат да извършват продажба и следпродажбено обслужване на предлаганите от Транс Телеком услуги. Те ще работят директно с централния офис на компанията, ще извършват инсталацията на телекомуникационното оборудване при клиента и ще поддържат работата на услугите на територията, която покриват.
Търговските вериги за мобилни технологии, компютърно и телекомуникационно оборудване също могат да се възползват от програмата IT Partners, като добавят продуктите и услугите на Транс Телеком към своето портфолио.
В частта съвместно предоставяне на услуги Транс Телеком търси фирми, заедно с които да реализира продукти и услуги в сферата на телекомуникациите и ИТ.
Транс Телеком ще предложи на своите партньори подкрепа под формата на обучение, техническа помощ, рекламни и ПР кампании, уточниха от компанията.

Коментар