Стартира fincity.bg – сайт за удобно и лесно управление на личните финанси

Компанията за консултантски услуги в областта на личните финанси „ФинСити България” представя тази седмица финансовия портал www.fincity.bg .
Сайтът дава подробна информация както за възможностите за кредити, така и за всички останали продукти в областта на личните финанси – взаимни фондове, застрахователни продукти и пенсионно осигуряване.
"Амбицията ни е да улесним вземането на правилни решения за управление на личните финанси, независимо дали става дума вземане на кредит, сключване на застраховки или инвестиране във взаимен фонд. Всичко това ще става лесно и без загуба на време", каза Николай Стайков, изпълнителен директор на „ФинСити България”.
www.fincity.bg ще действа като финансов център – ще информира за всички услуги от едно място и ще спести на потребителите си усилия и време за проучване на финансовите продукти.
Порталът предлага и уникалната услуга CreditHelp при която клиентът попълва във специална форма точните параметри на своя кредит, след което получава известие веднага щом на пазара се появи по-изгоден продукт от него, включително и за рефинансиране на стари задължения.
"Нашите услуги са насочени към заетите хора – тези които ценят времето си за събиране и сравняване на различните оферти на финансови продукти като кредити, застраховки и все по-популярните взаимни фондове", каза Петя Асенова, маркетинг мениджър на компанията.
През сайта чрез удобна форма за кандидатстване, посетителите могат да се свържат с консултантите на компанията, които да им да им помогнат да вземат информирано решение и да улеснят процеса на кандидатстване.
Всички услуги на сайта, както и консултациите със специалистите на FinCity.bg са безплатни, а условията остават същите, както и при директното посещение в отделните банки. Разходите по консултирането се поемат от „ФинСити” и от банките – партньори, като компанията има създадена вътрешна система от правила, които гарантират безпристрастност и професионална консултация.

Коментар