Steganos Secure Traveller защитава в интернет и офлайн

Steganos Secure Traveler защитава данните на няколко нива. Мрежовата връзка е защитена с криптиране и в същото време е анонимна, а офлайн данните са съхранени в най-здравите сейфове, които са абсолютно недостъпни без парола или ключ. Целият Outlook също е защитен с парола.
Излишните данни се унищожават ефективно с виртуална „машина за рязане“, така че нищо не може да бъде възстановено. Ако предпочитате да пътувате с малко багаж, можете да създадете мобилни „сейфове“ на USB стик, CD, DVD или дори на Вашия iPod и да ги отваряте на всеки персонален компютър. В най-лошия случай – кражба или загубване на компютъра, Steganos AntiTheft увеличава шансовете ви да си го върнете.
Steganos Secure Traveler комбинира шест продукта на Steganos. Първият, Steganos Secure VPN криптира цялата Интернет връзка с помощта на 128-битова SSL технология. Това означава, че всичко, което правите онлайн – обмен на електронна поща, чат, теглене на файлове, търсене в мрежата – се извършва през криптиран тунел.
Със Steganos Safe създавате неограничен брой надеждно криптирани „сейфове“ с данни, които се отварят с парола, Steganos PicPass или ключ от рода на USB стик.
Steganos Portable Safe превръща USB стикове, iPod, CD-та и DVD-та и дори цифровия фотоапарат в портативен сейф за данни, който можете да отворите от всеки персонален компютър без допълнителен софтуер.
Steganos Password-Manager организира всички пароли в криптиран списък: потребителят трябва да помни само една парола. Освен това, този модул помага за генериране на трудно разбиваеми пароли. 
Излишните данни се изтриват със Steganos Shredder: той предлага три различни режима за унищожаване и освобождаване на пространство на твърдия диск. Може да се използва и за външни дискови устройства. 
Steganos AntiTheft може да помогне да си върнете обратно лаптопа. Просто се регистрирайте на един специален сайт на Steganos: ще получавате информация за включване на компютъра в Интернет, която се съхранява отделно от лаптопа. Ако той е загубен или откраднат, трябва да влезете в уебсайта на компанията и да проверите какъв IP адрес използва вашият компютър. Тази информация може да помогне на полицията да го открие.
Платформа: Windows
Цена: от 29,95 USD
Официален сайт:
www.steganos.com

Коментар