Обучават безплатно по възстановяване на данни

Компанията Acronis въвежда нова серия безплатни уеб семинари за архивиране и възстановяване на Microsoft SQL Servers, в допълнение към тези за защита на ценни данни.
Acronis, която доставя софтуер за управление на съхранението на данни и възстановяване след бедствия, стартира първия от семинарите във вторник, 5 февруари от 20 часа, а следващият е след две седмици – на 19 февруари, по същото време. Участниците трябва да се регистрират на адрес www.acronis.com/promo/webinars-press-2007/.
Семинарът разкрива как Acronis Recovery за MS SQL Server намалява времето за възстановяване след бедствие, така че организациите да могат да бъдат отново работоспособни за минути вместо за часове, обясниха от Бизнес Софтуер Дистрибутор.
Ако архивирането на данните е необходимост, то възстановяването им е още по-важно и особено това колко бързо потребителите могат да завършат възстановяването и да станат отново работоспособни, посочват от Acronis.
"Загубата само на един ден в опити за възстановяване на загубени данни е изключително неприятна в най-добрия случай или може значително да повлияе крайния финансов резултат в най-лошия," казва Уолтър Скот, главен изпълнителен директор на Acronis.
Уеб семинари на тема защитата на данни с Acronis True Image Echo се провеждат всеки четвъртък (7, 14, 21 и 28 февруари) в 20 часа българско време. Предвидени са демонстрации на живо, както и въпроси и отговори на всеки уеб семинар.

Коментар