1400 целувки за 14 февруари очаква фотоконкурс

Всички представи, свързани с целувката са идеалистични и романтични, поне според по-голямата част от хората.Популярният сайт за поръчка на храна по интернет Амам.бг реши да провери каква е представата за целувката на своите клиентивъв връзка с предстоящия празник на влюбените 14 февруари.
На 31 януари, едва два часа след стартирането на фотоконкурса „Най-сладката целувка”, бяха получени над 200 снимки, с най-разнообразни виждания за целувката – страстна, нежна, приятелска,  искрена, майчинска.
 За пореден път стана ясно, че за любовта няма граници, възраст,  пол дори и род – едни от най-популярните снимки са на представители на животинските видове, които демонстрират завидни техники в целувките.
От Амам.бг споделят, че не липсват изненади. Любопитен е фактът, че целувката може да създаде и проблеми,когато не е с точния човек. Оказва се, че на една от поместените сватбени снимки една дама е разпознала в младоженеца съпруга си, но за съжаление булката не била тя.
Докато повечето от участниците буквално не спят, за да изпратят свои снимки в надпреварата за голямата награда, има и такива, които си навличат гнева на половинките си, заради прекалено „откровените” снимки. Други пък преоткриват любовта си.
От Амам.бг споделят, че до края на конкурса се очаква броят на „целувките” да достигне 1400. Крайният срок за участие в конкурса е 12-ти февруари, а на 13-ти ще стане ясно кои ще бъдат щастливците, спечелили спа уикенд за двама и куп други награди.

Коментар