Acronis вече няма да предлага Privacy Expert Suite и Privacy Expert Server

Acronis вече няма да предлага Acronis Privacy Expert Suite, нито Acronis Privacy Expert Server на пазара. Като самостоятелен продукт, двете версии Suite и Server ще бъдат спрени, но ключовият компонент на тези продукти, Acronis Drive Cleanser, ще продължи да се продава и да се поддържа. Като допълнение, Acronis Drive Cleanser беше вграден в продукта Acronis True Image 11 Home.
Планираме да продължим да поддържаме Privacy Expert чрез съществуващите възможности за поддръжка до 31.12.2008 г. След тази дата Privacy Expert ще продължи да функционира, но няма да се осъвременява, нито да се поддържа от Acronis.
Клиентите, които са закупили Acronis Privacy Expert Suite или Acronis Privacy Expert Server между 01.01.2008 и 31.01.2008 г. могат да се свържат с Acronis за пълно възвръщане или замяна с различен продукт на Acronis на същата стойност.
Повече информация за продуктите на Acronis, можете да намерите на сайта на дистрибутора им за България – Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg/acronis-software).

Коментар