AMD стимулира геймърите с щедри награди

AMD обнови популярната си програма за пакетно предлагане на Radeon продукти Never Settle Forever. Широка гама графични карти – от моделите от серия R7 до предложението за ултра-ентусиасти R9 295X2 – се предлагат на промоция от 21 април.

Never Settle Forever дава възможност на геймърите да избират игрови заглавия като награда за покупката на Radeon графика

Never Settle Forever дава възможност на геймърите да избират игрови заглавия като награда за покупката на Radeon графика

За първи път Never Settle Forever включва и графичните продукти на AMD от стартов клас – Radeon R7 250X, R7 250 и R7 240, съобщи компанията. Програмата дава възможност на геймърите да избират от поредица търсени игрови заглавия като награда (златна, сребърна и бронзова) за тяхната покупка на Radeon графика.

Очакваното заглавие „Murdered: Soul Suspect” на Square Enix ще бъде за първи път сред наградите Radeon Gold и Radeon Silver. Геймърите могат да получат предварителен код за играта, който ще им послужи при пускането през юни 2014 г.

За първи път AMD включва заглавия от независими разработчици в програмата като опции за награди. Предложенията са в комплекти от типа „инди-пакет”. Списъкът от заглавия включва „The Banner Saga”, „Dyad”, „Guacamelee!” и „Tales from Space: Mutant Blobs Attack”.

Програмата Never Settle Forever е достъпна чрез ритейлъри и онлайн магазини. Геймърите могат да представят веднага своите кодове или да ги запазят за предстоящи заглавия до края на промоцията, която изтича на 31 август.

Коментар