Излезе подобрен БГ софтуер за навигация

Нова версия на софтуера EasyGo позволява навигация по най-бърз и по най-къс път, в пешеходен и автомобилен режим, съобщиха от разработчика Naviteq. Версията 1.3 е обогатена с над пет хиляди обекта (POI) за град София, организирани в различни категории – места за спорт и отдих, пазаруване, развлечение, услуги, заведения, културни забележителности и други.
EasyGo включва навигационен софтуер и единна карта на България, с пълни подробности за градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Стара Загора. Софтуерът работи с PDA устройства под управлението на Windows Mobile и е съвместим с Mio, HP, HTC, Fujitsu Siemens, Qtek, Acer, Asus, Eten и други марки джобни компютри.
В новата версия значително са оптимизирани основните функции: навигация, визуализация и работа с цифрова карта, позициониране с GPS, запис на изминат с GPS път, GPS информация  и създаване на потребителски обекти (POI).
EasyGo, първият български навигационен софтуер, намира обектите от търсена категория POI и ги подрежда по близост до мястото, на което се намира потребителят в момента. След избор на желан обект, EasyGo навигира до него.

Интерфейсът и менюто са изцяло на български език. Обновлението до EasyGo 1.3 е достъпно безплатно (едновременно софтуер и цифрова карта), уточниха от Naviteq.

Коментар