Безплатни телефонни разговори и френско вино предлага игра на НЕТ ИС САТ

От днес НЕТ ИС САТ насърчава своите клиенти да се обадят на любим човек или приятел, за да изпият чаша очарователно френско вино. Начинът клиентите да се сдобият с безценната рубинено-червена течност е игра-загадка. Тя е свързана с новата телефонна услуга на компанията и практиката на НЕТ ИС САТ в месечната такса на тарифите за Интернет да се включват минути за разговори в страната и чужбина.
Нещо повече – клиентите получават и безплатен телефонен апарат. Така дори за 20 лева на месец те не само ползват Интернет и гледат IP телевизия, но и говорят с роднини и приятели в цял свят напълно безплатно в продължение на 25 минути – към стационарни телефонни номера.
В играта на НЕТ ИС САТ всеки клиент може да спечели бутилка френско червено вино Фамилия Кастел Руж и включени минути за разговори, ако отговори правилно на 3 въпроса – телефонния код на европейска държава, характеристики на телефонната услуга и точен брой на включените минути за разговори в мрежата на НЕТ ИС САТ.
Групата Кастел е водещ винопроизводител във Франция, а в България техните вина ще бъдат пуснати в търговската мрежа до месец. Това прави подаръка на НЕТ ИС САТ още по-уникален: участниците в играта имат шанса да опитат първи в България вината на прочутата френска фамилия Кастел, позната в 53 страни по света и с ежегодни продажби от над 10 млн. бутилки.
Играта остава в сила до изчерпване на наградите и важи за участници, навършили 18 години. За да се включат в надпреварата, желаещите трябва да посетят някоя от касите на НЕТ ИС САТ, описани на адрес www.netissat.bg. В уеб страницата на компанията потребителите ще открият и всички условия на промоцията.

Коментар