Wireless Password Recovery – възстановява WPA пароли

Навярно на мнозина се е случвало да забравят или загубят своята парола за достъп до безжичната WiFi мрежа. На помощ в подобни случаи може да се притече програмата Wireless Password Recovery.

Wireless Password Recovery

Програмата е лесна за инсталиране, има понятен графичен интерфейс и включва необходимите средства за анализ на сигурността на безжичната мрежа, откриване на слаби места и възстановяване на пароли.

Password Recovery поддържа над 10 типа възстановявания на пароли, много от които са разработени и вградени в продуктите на разработчика – Passcape Software. Предвидена е възможност за декодиране „в движение” на някои WPA/WPA2 хешове.

Функцията за отчетност на Wireless Password Recovery предлага множество статистики от одита на сигурността. Налични са също инструменти и помощни програми за проверка на силата на паролите, генериране на хешове, преглед на пароли скрити зад звездички, създаване и управление на списъци с думи и др.

Wireless Password Recovery е подходяща за използване от различни категории потребители. Програмата се разпространява комерсиално на цена от 65 долара. Пробна версия е достъпна за сваляне безплатно.

Даунлоуд: Wireless Password Recovery

Коментари по темата: „Wireless Password Recovery – възстановява WPA пароли”

добавете коментар...

  1. Ket

    Погледнато от друга гледна точка – хаква паролата за нелегално ползване

Коментар