vivatel въвежда нова опция за безплатни разговори към БТК номер

 
Безплатни разговори към
БТК номер по избор е най-новото предложение на vivatel Фаворити. От 18 февруари 2008 г. всички нови клиенти на мобилния оператор, които изберат план Фаворити, могат да създадат своя група Фаворити, включваща до 4 vivatel номера и един БТК номер, с които могат да говорят безплатни 1000 минути месечно. Месечният абонамент е 14 лева с ДДС.
 
Настоящите клиенти на абонаментните планове на vivatel (Freedom 30, vivatel together, DUO vivabroadband, SIMпатия или Тънка) също могат да създадат своя група Фаворити с включен БТК номер, срещу сумата от 5 лева допълнително към месечния им абонамент. Избраните номера се добавят безплатно в групата, докато броят им стане общо пет.
 
Всички клиенти с активирана група Фаворити ще имат възможност да се възползват и от опцията да заменят единия от 5-те мобилни номера с 1 БТК номер. Номерата могат да се сменят единствено от центъра за обслужване на клиенти срещу такса от 5 лева за всяка смяна.
 
Абонаментният план vivatel Фаворити беше представен от мобилния оператор за първи път в началото на юли миналата година. С новата опция за безплатни разговори към БТК номер vivatel Фаворити предоставя на абонатите допълнителна стойност с възможността да общуват със своите близки и приятели.

Коментар