CАТ B15 издържа тежестта на 4–тонен булдозер

Моделът B15 на CAT е масивен и издръжлив, създаден специално за използване при тежки условия

Моделът B15 на CAT е масивен и издръжлив, създаден специално за използване при тежки условия

Телефоните CAT, създадени да оцеляват при екстремни условия, издържат тежестта на 4-тонен булдозер, без да бъдат повредени. Във видео, озаглавено „Gravity”, масивният смартфон B15, водещ продукт на марката CАТ, оцелява сред серия от изключително тежки предизвикателства.

Клипът демонстрира как телефонът продължава да работи безотказно след потапяне на дълбочина от 9 метра и изпускане на земята от голяма височина. Най-голямото изпитание обаче е прегазването на 600 включени и напълно функциониращи телефона B15 (на обща стойност 385 000 лева) от булдозер CАТ 277D с тегло 4,6 тона. Независимо от изключителната тежест на товарната машина, всички телефони до един се отървават без драскотина и продължават да работят безотказно.

Моделът B15 на CAT е масивен, издръжлив и надежден. Създаден специално за използване при тежки условия, той издържа на изпускане от височина 1,8 метра и потапяне на дълбочина 1 метър за период от 30 минути.

Устройството разполага с 4-инчов мултисензорен екран, устойчив на прах и драскотини и може да се навигира дори с мокър пръст. B15 е оборудван със сменяема батерия с капацитет 2000 mAh, която гарантира време на разговор до 16,3 часа.

Моделът работи с двуядрен процесор на 1 GHz и операционна система Android 4.1 (Jelly Bean). На българския пазар CAT B15 се предлага в магазините на Виваком, Технополис и Хенди.

Коментар