GFI сваля цените на софтуера за сигурност с до 45%

GFI Software обяви, че намалява цените на много от своите продукти с до 45%. Компанията предприема този ход, за да осигури на малкия и среден бизнес достъпни решения за сигурност, съобщиха от Бизнес Софтуер Дистрибутор ЕООД.
Потребителите могат да извлекат полза от качествени решения, които задоволяват изискванията за сигурност и изпращане на съобщения, на цени, подхождащи на техния бюджет.
Намалението се отнася за продуктите: GFI MailEssentials –антиспам и антифишинг; GFI MailSecurity – сигурност за електронната поща с антивирусни модули от няколко производителя; GFI MailEssentials/GFI MailSecurity suite – пълна антивирус и антиспам защита; GFI MailArchiver – архивиране и управление на електронната поща; GFI FAXmaker – факс сървър; GFI EventsManager – наблюдение на събитията, управление и архивиране
Промените в цените влязоха в сила от 14 февруари.
В допълнение, GFI предлага безплатен ReportPack с всеки продукт, договор за поддръжка на софтуера (SMA), включен в цената за първата година, включени антиспам и антифишинг осъвременявания за първата година с GFI MailEssentials, нови възможности за покупка на GFI LANguard и др.
Официална страница: http://www.gfi.com/newpricing/
Информация на български: Бизнес Софтуер Дистрибутор

Коментар