Нова лесна и икономична предплатена услуга с FROG Mobile

FROG Mobile е най-новата предплатена услуга на пазара, предлагаща изключително лесна за използване и достъпна мобилна комуникация на българските потребители.  
FROG Mobile, която използва мрежата на мобилния оператор Космо България Мобайл ЕАД, е адресирана към всички, които проявяват интерес към основни мобилни услуги и искат бърза и лесна предплатена връзка без месечен абонамент. 
Потребителите на FROG разговарят помежду си срещу 0,14 лв. на минута, а с всички национални мобилни и фиксирани мрежи в страната, както и с фиксираните мрежи в Гърция, Турция, Румъния, Македония, Албания и Сърбия само за 0,34 лв. на минута. Цената за SMS e 0,14 лв. 
Стартовите пакети FROG Mobile ще се предлагат от понеделник, 18 февруари, в павилионите за вестници, бензиностанциите и супермаркетите в цялата страна и струват само 7,78 лв. Активирането на FROG е бързо и лесно с обаждане до който и да е номер (с изключение на спешните номера). Потребителите получават 5 лв. време за разговори при активиране и могат лесно да презаредят с ваучери от по 4 лв. и 8 лв., които също се продават във вестникарските павилиони, бензиностанции и супермаркети в страната. 
Отделът за работа с клиенти на FROG е денонощно на разположение на кратък номер 1212 (от телефони с активиран FROG) и на (+359) 89 1212 за всички други потребители. Повече информация можете да намерите и на www.frogmobile.bg
Всички цени са с включен ДДС.

Коментар