Нова програма на Acronis, ориентирана към малкия и среден бизнес

Малките бизнеси и крайните потребители зависят от независими доставчици на услуги за технологичен съвет, услуга и поддръжка, като създават разрастващ се пазар от доверени ИТ специалисти в цяла Северна Америка. Имайки ги предвид, Acronis (www.bsd.bg/acronis-software), производител на лесен за употреба софтуер за възстановяване след бедствия и управление на съхраняването на данните, съобщи за програмата си ориентирана към за малкия и среден бизнес, под името "Acronis SMB Connect Program" за местни доставчици на услуги за малкия и среден бизнес.
SMB Connect Program от Acronis осигурява на доставчиците на услуги, които работят с малки бизнеси, достъп до привлекателни отстъпки за до 25 работни станции за многократно награждавания софтуер на Acronis, техническа поддръжка и консултация при покупки и други партньорски поощрения.
"Независимите доставчици на услуги са важен пазар, който се разраства", казва Боб Ганьон, директор "Стратегически и клиентски канали" в Acronis. "SMB Connect Program е естествено рaзширение на нашата програма за оторозирани доставчици на решения "Authorized Solution Provider Program" и е изградена като се имат предвид тези доверени IT професионалисти. Сега те могат да имат големи отстъпки и достъп до поддръжка, порталът за партньорите на Acronis, софтуер за вътрешнофирмено използване, обучение за увеличаване на продажбите и други ползи за партньорите, точно както за големите доставчици."
"Архивирането и възстановяването са важна част от услугите, които предлагам на клиентите си, а Acronis създава висококачествени продукти за архивиране и възстановяване, на които имам доверие", казва Лари Ленц, един от най-добрите партньори на Microsoft, който спечели титлата Microsoft Small Business Specialist и собственик на Lentz Computer Services в Сан Антонио, Тексас. "Малките и средни бизнеси се изправят пред същите рискове при възстановяване след бедствие като големите предприятия, независимо, че те (МСБ) обикновено имат само няколко сървъра, смесени с техните персонални компютри. Възможността ми да закупя софтуер на Acronis с намаление и да получа големи ползи като партньор чрез SMB Connect program ми позволява да предложа на клиентите си софтуер на световно ниво, на атрактивни цени, с високо ниво на поддръжка и достатъчни разлики, за да увелича доходите си."
За Acronis SMB Connect Program
SMB Connect Program е разработена за малки фирми и ИТ доставчици на услуги за крайни клиенти. Ползите от програмата включват:
·                     Промоционални цени и атрактивни отстъпки за:
·                                             Acronis True Image 11 Home
·                                             Acronis True Image Echo Workstation
·                                             Acronis True Image Echo Server за Windows/Linux
·                                             Acronis Recovery за MS SQL Server
·                                             (Само ATI Echo Enterprise Server е изключение)
·                     Софтуер за вътрешнофирменo ползване
·                     WebEx обучения за увеличаване на продажбите
·                     Предпродажбена консултация и приоритетна техническа поддръжка
·                     Достъп до портала на Acronis за партньори (http://partners.acronis.com)
·                     Право за използване на логото на Acronis
Цени и наличност
SMB Connect Program ще бъде на разположение онлайн от 1-ви март 2008 г. Макар и програмата да е с право на присъединяване без изисквания, оставането в нея е въз основа на минимален годишен обем на продажбите и кандидатстване по телефон или чрез електронна поща. За повече информация относно продуктите на Acronis, моля посете http://www.bsd.bg/acronis-software
Повече информация за продуктите на Acronis, можете да намерите на сайта на дистрибутора им за България – Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg/acronis-software).

Коментар