Huawei Ascend P7 – поддържа 4G и панорамно селфи

Huawei Ascend P7 ще се предлага ексклузивно в магазините на оператора Глобул

Huawei Ascend P7 ще се предлага ексклузивно в магазините на оператора Глобул

Новият флагман на Huawei при смартфоните Ascend P7 дебютира вчера пред българска аудитория. Моделът идва със стилен дизайн, възможности за панорамно селфи и поддръжка на 4G LTE, Wi-Fi и NFC.

Huawei Ascend P7 предоставя 5-инчов Full HD дисплей 1920х1080 пиксела, две камери – предна 8MP с опция за Selfie Preview и задна с резолюция 13MP – и интуитивен софтуер Emotion UI 2.3. С дебелина от едва 6,5 мм, Ascend P7 е един от най-тънките 4G LTE смартфони на пазара, подчертаха от компанията.

Моделът стъпва на едночипова система (SoC) Huawei HiSilicon Krin 910T с четири изчислителни ядра, работещи на тактова честота 1,8 GHz, и графичен контролер Mali 450. Налични са 2GB оперативна памет и 16GB вградена памет, с възможност за разширение с microSD карти.

Huawei Ascend P7 предоставя 5-инчов Full HD дисплей 1920х1080 пиксела

Huawei Ascend P7 предоставя 5-инчов Full HD дисплей 1920х1080 пиксела

P7 внася значителни подобрения при работата на хардуера и софтуера. Вградена „smart network switching” технология стабилизира връзката дори при слабо приемане на сигнал. Huawei доставя смартфона с литиево-полимерна батерия 2500 mAh и патентована технология за пестене на енергия.

Моделът е оборудван с четвърто поколение BSI сензор Sony, функция Ultra Snapshot за постоянна готовност на камерата и Huawei Image Signal Processor (ISP), който позволява на смартфона да контролира цяла гама от функции, имитиращи тези на професионалните цифрови огледално-рефлексни фотоапарати.

Ascend P7 - top-final

С дебелина от едва 6,5 мм, Ascend P7 е един от най-тънките 4G LTE смартфони на пазара

Задната и предната страна на устройството са покрити със стъкло Gorilla Glass 3, което увеличава здравината и издръжливостта на смартфона. На задната повърхност има специален метален микродесен, получен от наслагването на 7 слоя.

Huawei Ascend P7 ще се предлага ексклузивно в магазините на оператора Глобул и неговите партньори в два цвята – черен и бял. Цената на смартфона е 19,50 лв. на месец, при сключване на двугодишен договор за абонаментна програма Globul Web&Talk (49,99 лв. на месец). Препоръчителната свободна (без СИМ карта и абонаментен план) цена на дребно е 799,90 лв. с ДДС.

Коментари по темата: „Huawei Ascend P7 – поддържа 4G и панорамно селфи”

добавете коментар...

  1. Станимир

    Тук го има на 739: “http://get.bg/product_info.php?products_id=166333”

Коментар