М-Тел започна мащабно “проучване”

Мобилтел започва от утре, 22 февруари, мащабно "проучване" на отношението на потребителите към мобилните услуги. Участници в кампанията могат да бъдат всички клиенти на оператора на договор или с предплатени карти.
Потребителите ще дават своето мнение чрез уеб сайта на оператора, където след регистрация с имейл и GSM номер трябва да посочат един от четири възможни отговора.
Операторът ще раздаде 240 мобилни телефона BlackbBerry 8100 Pearl, Nokia 6300, Sony Ericsson T250iVF и Vodafone 225 на участниците в кампанията „Всеки отговор е верен” (?!). Победителите ще бъдат определяни на лотариен принцип, като тегленията ще се извършат на 10 март, 24 март, 7 април и 21 април.
В рамките на 3 работни дни след тези дати компанията ще се свърже с печелившите. Списъкът с късметлиите ще бъде публикуван на страницата на оператора. Кампанията ще продължи до 20-ти април.

по темата: „М-Тел започна мащабно “проучване””

добавете коментар...

  1. Avatar

    Днес, 22-ри февруари се рових доста на сайта на mtel и никъде нямаше и намек за подобно нещо, освен че беше написано и в техните новини! Странно….

Коментар