D-Link излиза с много нови продукти на CeBIT

Комуникационни устройства за цифровия дом, работещи с новата безжична USB технология, ще покаже за първи път компанията D-Link на изложението CeBIT в Хановер, Германия. Стартовият пакет DUB-9240, например, прави възможно безжичното предаване на снимки или филми от цифрова камера към медия плеър или телевизор.
Същевременно D-Link разширява своята гама от 85Mpbs Powerline устройства. На CeBIT компанията ще демонстрира новия си продукт DNS-313 – компактно архивиращо устройство с Gigabit мрежов интерфейс и капацитет на съхранение до 1.000 GB.
D-Link излиза в Хановер и с нови медия плеъри. Освен представения у нас DivX-Player DSM-330, компанията ще покаже модела DSM-510, оптимизиран за работа с Intel Viiv процесор.
В сегмента на корпоративните решения D-Link ще покаже също за първи път устройство за достъп DAP-2553 с поддръжка на безжичния стандарт 802.11n. Продуктът работи на честоти 2.4 GHz и 5 GHz и осигурява лесно превключване между двата обхвата.
В допълнение компанията ще оповести концептуално проучване на двучестотния маршрутизатор DIR-855 с интегриран OLED дисплей. Подобна функционалност позволява директна работа с техническите настройки и информация в устройството, без нужда от мрежова връзка.

по темата: „D-Link излиза с много нови продукти на CeBIT”

добавете коментар...

  1. Blind

    Грешката в новината се върти около ще покаже за първи път. Оттам нататък всичко като новата безжична usb технология, и прави възможно, ни кара да мислим, че вече отдавна сте се сблъсквали с потенциалните проблеми на технологията, която след време ще видим.

  2. Blind

    Хубава, интересна, рекламна новина. Интересното е, че само първия абзац може да се свърже със заглавието, при това не толкова успешно. Останалото са несвързани изречения за различни продукти. Иначе нищо против d-link. Позлваме ги. Отдавна чакаме безжично usb решение. Поровете се малко, дайте информация, ако няма такава напишете че скоро ще има. Обърнете внимание на другите нови продукти на компанията. Ентусиазъм липсва, ми се струва. Успехи!

Коментар