Skype разговори вече и през стандартна имейл система

Skype разговори вече и през стандартна имейл система
Решение на компанията Skylook позволява на потребителите да извършват интернет разговори директно от софтуера за електронна поща Microsoft Outlook 
24/07/2006
Интернет услугата Skype, която взриви гласовите комуникации със своите над 100 милиона потребители, става все по-достъпна и удобна за използване. Разработчик на софтуер за унифицирани комуникации интегрира Skype в наложилата се като стандарт в бизнеса система за електронна поща Microsoft Outlook.
Решението на компанията Skylook позволява на потребителите да извършват интернет разговори директно от своя имейл софтуер. Чрез един Skype бутон потребителите могат да позвъняват на своите приятели и делови партньори от списъка с контакти в Outlook, както и да отговарят на входящите повиквания.
Това е поредната Skype услуга, достъпна за Интернет потребителите. Наскоро популярният аукцион e-Bay, който притежава Skype срещу 2,6 милиарда долара, вгради услугата в своите електронни магазини. Целта на e-Bay е да насърчи продажбите чрез директни разговори между клиенти и търговци.
Skype е услуга, която позволява на потребителите да си говорят безплатно през Интернет като използват протокола VoIP (глас по Интернет). За това е достатъчно да си изтеглят необходимия софтуер, достъпен безплатно, от сайта на Skype или от други места в глобалната мрежа.
Услугата струва пари, когато потребителят се свързва през Интернет със стационарни или мобилни телефони, но цената е значително по-ниска отколкото при традиционните комуникации.  
На пазара вече излизат най-разнообразни устройства, които правят възможни всякакви комуникации на базата на Skype технология. Компанията TRENDnet, например, обяви, че ще предлага всички свои жични и безжични хендсети и хардуер за гласови конференции с пробна версия на софтуера на Skylook. Така TRENDnet ще позволи на потребителите да разговарят мигновено и да чатват с всеки от базата с контакти в Microsoft Outlook.
Подобно решение освен че е по-икономично, разкрива нови интерактивни възможности, увеличава динамиката в офисните комуникации и в крайна сметка подобрява производителността.
Една от интересните функции на Skylook е автоматичното изпращане на пропуснати повиквания или мигновени съобщения (чат) посредством електронната поща. Софтуерът също така записва в MP3 формат входящите и изходящите гласови разговори и мигновени съобщения и ги архивира в папка на Microsoft Outlook.

по темата: „Skype разговори вече и през стандартна имейл система”

добавете коментар...

  1. silvia

    kak tochno stava tova

  2. Selvet

    Cenata na razgovorite e razli4na za rali4nite strani .
    vlez v saita na skype i pogledni tova koeto te interesuva

  3. dimitar

    kakva e cenata na razgovor sas stacionaren ili mobilen telefon ?

Коментар