AVG печели дългоочакваната награда Ruban D’Honneur

Компанията AVG беше сред номинираните финалистите на Европейските бизнес награди за 2008 г. в категория “Иновации” и получи желаната награда Ruban D’Honneur, която я определя като една от водещите компании в Европа.
Европейските бизнес награди е напълно независима програма, признава и чества отличните постижения в бизнеса на територията на 27-те страни членки на Европейския съюз. Те се поддържат от спонсори, които са прогресивни организации, отдадени на насърчаването на постиженията в бизнеса на всяко ниво за цялостния просперитет на Европа.
През 2008 г. Европейските бизнес награди ще бъдат връчени на специален обяд-презентация в InterContinental Paris Le Grand във вторник на 11-ти март 2008 г.
„Щастливи сме, че спечелихме наградата Ruban D’Honneur, която отличава AVG като водеща организация в Европа.” казва Карел Облук, главен изпълнителен директор на AVG Technologies и главния архитект зад AVG 8.0. Той продължава „За AVG също така е голяма постижение да бъде нормирана за финалист на Европейските бизнес награди и очакваме с нетърпение резултатите през месец март”.
За повече информация относно продуктите AVG на компанията AVG Technologies можете да посетите сайта на дистрибутора им за България – „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД

Коментар